Mágnestörvény (torzió) Mishin-Rodina tekercs

 320.00

Leírás

A mágneses mező torziós terápia csökkenti a fájdalmat és megállítja a gyulladásos folyamatokat, megelőző és gyógyító tulajdonságokkal rendelkezik, egészséget, ifjúságot, energiát, stresszállóságot és hosszú élettartamot biztosít.

A mágneses „Mishin-Rodina tekercs”, ellentétben más tekercsekkel, gyakorlatilag nincs mágneses mező összetevője. Kifejezett fájdalomcsillapító hatása van az ízületekre (4-5-szer erősebb, mint a többi tekercs), valamint nagyon jó hatással van az egész test legkényesebb szerkezetére.

Hogyan hasznos és miért segít?< / b>

A „MISHIN-RODINA tekercs” elektromos örvényt számos betegség megszabadulására használják, például:

arthritis és arthrosis
törések és nem gyógyuló fekélyek
bőrbetegségek
gyomorhurut és gyomorfekély
krónikus fáradtság vagy álmatlanság
nőgyógyászati betegségek
otitis és rhinitis
szembetegségek; magas vérnyomás
az urogenitális szféra betegségei
fogászati problémák
égések és vágások
neurózisok
visszerek és thrombophlebitis

< b>algoritmus és alkalmazási módszerek< / b>

A legegyszerűbb és leggyorsabb módja a kis hordozható eszközök használata. Az elektromos örvény „MISHIN-RODIN tekercsek” a test érintett területére kerülnek, így a kívánt frekvenciájú örvény elektromos mezőt hoznak létre. A szükséges expozíciós mód és idő egymástól függetlenül állítható be.

< b>eredmények és a szükséges munkamenetek száma< / b>

Milyen gyakran lehet tekercseket használni? Az eljárások időtartama 10-20 nap lehet, a betegség súlyosságától függően. A helyhez kötött eszközök terápiáját hetente legfeljebb 2-3 alkalommal, otthon pedig naponta végzik. A tanfolyamok között 1-3 hetes intervallumra van szükség, amely után az eljárást megismételjük. Az ilyen alkalmazás hatása az első 3-4 ülés után 14-20 napig tart.
A tanfolyamok között 1-3 hetes intervallumra van szükség, amely után az eljárást megismételjük. Az ilyen alkalmazás hatása az első 3-4 ülés után 14-20 napig tart.

< b>rehabilitáció és gondozás< / b>

A terápiát szakember felügyelete mellett kell elvégezni. Az ilyen rehabilitációt olyan esetekben is alkalmazzák, amikor más fizioterápia ellenjavallt. De ebben az esetben számos tilalom is létezik. Ha az eljárást orvos írja elő, akkor nem lesz rehabilitációs intézkedés.

További információk

Méret

120мм, 120мм+200мм, 200мм